Eähän aikaa saldossa:
tupakka + kuppi mustaa kahvii

Mitää en oo viel saanu aikaseks vaikka joskus tunti sitte heräsinki.
Ulkona ei oo kovinkaa kylmä mut yön aikana satanu vaikka kuinka paljon lunta. Nousee selkä karvat pystyy kun mietin ees noissa hangissa juoksemista. Mut pakko mikä pakko, vielä enemmän pakko jos suuhun laitan jotain kiellettyy. MITÄ EN TEE ENÄÄ.

Eilen illalla kävin 1 ½ tunnin lenkillä. Jalka lihakset on jumissa.

Mun viikosta taitaa tulla harvinaisen tylsä. Kouluun en mee ja mulla siihen hyvä syy. (se etten haluu olla toisen luokankaa kun omat luokkalaiset parhaillaan laskettelee) Ehkä mä keksin jotain mut voisin lyödä vetoo et houkutukset on liian suurii jos kokonaisen viikon kotona mökötän. Ei meen kyl ulos.

Pelottavaa, kun huomenna lääkäri. Bulimiasta. Ehkä sen jälkee ko siellä oon käyny esittää onnellista ja tasapainosta nuorta voin keskittyy paremmin syömättömyyteen. Ehkä onnistun lääkärille ja psykiatrille valehtelee? Pakko pystyy, Koska eilen kun mietin sitä miten ne auttaa nostaa painon normaaliks ja ajattelemaan järkevästi sai mut ahdistumaan. Ei en haluu lihoo yhtää grammaa ees. En oo lähellekkään täydellinen, En sellanen miltä kuuluis näyttää. Miten kukaa voi päättää toisen puolesta, et miltä pitää näyttää,paljon kuuluu painaa, miten kuuluu ajatella ja mitä pitää syödä ja mitä ei syödä ja mitä tehä ja mitä ei. Oon nyt ihan itekki onnistunu päättää etten enää oksenna ahmi. Tosin lasketaaks sitä oksentamiseks ko omenanki syönnin jälkee tulee huono olo ja vähintää puolet omenasta tulee automaattisesti ulos? ilman sotkuu,ilman inhottavaa sappinesteen hajuu, ilman vuotavii silmii ja ilman vuotavaa nenää? Ei ei sitä voida laskee.
se lasketaan vasta kun aiheuttaa ite oksentamisen-> tunkemalla sormet kurkkuun.

Joka tapauksessa tänää voisin siivota huoneen, Oon nyt joka päivä vaa siivonnu ja niin se menee aina päivässä uudestaa sotkuseks. En oo kovinkaa järjestelmällinen mut ahdistun kun tavarat pitkin poikin. Mikä sen parempaa ajan vietettä kun villi siivoominen musiikin tahtiin?
Mut entä sitte kun ei enää oo tekemistä? meen suihkuu. Entä sen jälkee? en syö keksin jotain muuta!