On kauhee nälkä mut miks mitään söisin koska jos otan omenan otan toisen ja otan kolmannen ja neljännen ja sit on taas maha täynää ja vihaan sitä tunnetta. Ja viel enemmän vihaan sitä kun on tunne että pakko oksentaa ja vieläki enemmän vihaan sitä että ei mikään pysy sisällä. Sit taas välillä se on niin ihanaa jos syö ni ei tartte ees tunkee sormii kurkkuun kun kaikki tulee saman tien ulos. Se tuskin on tosi tervettä mut minkäs teet. Vois käydä hakee buranan ko päätäki särkee.

Harmittaa ko en viime vuonna mun laihakausina kirjottanu mitää blogii, Kesällä kirjotin mut kesällä lihoin ni tuottas vaan tuskaa lukee sellasii juttui tosin oo kesästä laihtunu monen monta kiloo ja sentii.

Ulkona on taas lauhaa, ja heti ko pakkanen laskee alkaa tuulla kauheesti. Ei yhtään tekis mieli mennä ulos kavereittenkaa ko en vaan tarkene ulkona. kaikki ihmettelee tietenki miks mul on kylmä vaikka kaikista eniten päällä. Ei sille vaan voi mitää ja jos mul on kylmä en tosiaankaa viihdy ulkona joten pysyttelen iltaa asti sisällä lämpösessä jouluvalojen ja kynttilöiden keskellä. Huudatan musaa ja kirjotan. Illemmal sitte lenkille juostessa sentää tulee lämmin.