Eilinen meni aika niin ja näin. Kerkesin olla kotona pari tuntia, syödä porkkana raastetta,juoda vettä,polttaa tupakkaa,kirjottaa,huutaa ja raivota ja itkeä sydämmeni kyllyydestä kunnes lääkäri soitti.
Verikokeesta ilmeni et veren kalium arvo niin alhaalla et pitää mennä heti lääkäriin sisätautienosastolle et suonen sisäisesti sitä tasotetaan. Niimpä kiidätettiin sinne ja siellä sitte oteltiin verikokeita,sydänfilmi,pulssit ja hemoglobiinit mitattii,kuunneltiin uudestaa sydäntä ja keuhkoja jne. Oli niin neulatyyny olo et puistatti ja sain sellasen hoitajan joka oli onnettoman huono pistämää sitä helvetin letkua mun suoneen et vasta 3 pistoksella sai paikoilleen. Niimpä maksasin 5 tuntia äiti seurana sairaalassa letkut suonissa,lääkärit laukkas kyselemässä yms ja ottelemassa kokeita. Miks vaivautuu vastaamaan miks laihdutat? miks oksennat? ymmärrätkö nyt et oot hengenvaarassa? lupaatko ettet nyt jatka tätä? Kaikkiin vastaus en tiedä tai kyllä kyllä lääkäri. Valhetta kaikki. Se on aika säälittävää, kun yritetään pelotella ja kerrotaan, kuinka lähellä on sydämmenrytmihäiriöt. Ei pelota tippaakaan.

Sairaala ilmapiiri on kamala. Hoitajat ei hymyile, kuolleen hiljasta,hidasta palvelua ja ikuista odottamista.
Asialle pitäis tehä jotain kun joutuu odottamaan tunti kausia uuden neulan hakemista, verikokeiden valmistuttua odotetaan tuntikausia et lääkäri vaivautuu saadaanko lähtee yms. argh. Älkää te vaan suostuko lääkärille siellä ei oo kivaa!

Vihaan eilistä.

Aamulla herätessä kaikkialle sattu, nukuin 9 tuntii mikä oli ihan liikaa kun miettii miten vähän kaloreita sen aika kerkes kuluttaa. Eilen ei lenkille letkujen takii päässy joten tänää tiedossa ylipitkä lenkki, lihas rääkkiäki.

Saldo: 2 litraa vettä
-aloevera juoma
-valkosta teetä
-omena
- 1,5 dl neljänviljan puuroo
-mustaa kahvia about 2 ½ kuppii?
-4 tupakkaa ( - 40 kcal)